Hoe een auto te exporteren
Dus je hebt besloten om je auto te exporteren. Geweldige keuze. Je hebt het juiste onderzoek gedaan en weet dat het gebruik van prive-verkopers meestal de beste manier is om te gaan. En u weet dat u door het kiezen van een goede Carbuyer Broker uw auto voor meer kunt verkopen dan u zou verwachten, zelfs als hij in dezelfde staat is als toen u hem voor het eerst van de partij reed.

Maar hoe krijgt u uw auto veilig over de oceaan naar zijn nieuwe huis? Gebruik een betrouwbare, ervaren Exportmakelaar – iemand die gespecialiseerd is in de autoscheepvaart. Of, gewoon, huur een Amerikaanse exporteur. Hier zijn enkele tips om u te helpen een goede exporteur te vinden en uw export auto veilig naar de bestemming te krijgen.

Maak uw huiswerk. Exporteurs zijn gespecialiseerd in verschillende soorten autotransport. Doe wat onderzoek om erachter te komen welke exporteurs ervaring hebben met het soort voertuig dat u vervoert. Controleer met consumentenorganisaties, handelsgroepen en uw lokale Kamer van Koophandel om te zien welke bedrijven een goede klantenservice hebben. U wilt iemand die snel handelt als u hulp nodig heeft of als u problemen ondervindt tijdens het  opkoper Toyota. exportproces

Huur geen exporteur in omdat hij of zij zegt dat hij of zij u geld kan besparen. Of u nu bij de dealer koopt of uw eigen auto uit Canada importeert, de prijzen verschillen van plaats tot plaats. Zoek een koper die weet wat hij of zij doet. Zorg ervoor dat de exporteur die u kiest de nieuwste en meest betrouwbare commerciële transportdiensten gebruikt. Een exporteur die u niet van tevoren vertelt wat de kosten zijn voor specifieke autosoorten is waarschijnlijk niet iemand waar u mee wilt werken.

Vraag de exporteur om een lijst met alle kosten om uw voertuig op de plaats van bestemming te krijgen. Dat is een goede manier om ervoor te zorgen dat u niet verrast wordt door verborgen kosten als u in de haven aankomt. En vergeet niet te informeren over verzekeringen, douane en licentiekosten.

Als u niet kunt wachten tot uw exportwagen is verscheept, probeer dan te onderhandelen met uw dealer. Laat de auto controleren door een automonteur voordat hij wordt verscheept. Het is ook een goed idee om te leren over uw export auto’s uiteindelijke bestemming, zodat u weet of het kan maken of niet. Sommige plaatsen vereisen gespecialiseerde soorten voertuigen of vereisen dat ze in ongerepte vorm zijn. Weet wat voor soort vorm ze willen het voertuig in voordat u praat met uw export Opkoper auto

Lees alle voorwaarden voordat u een overeenkomst met een van de exporteurs ondertekent. Lees de kleine lettertjes zodat u alle kosten begrijpt. Er kunnen speciale vereisten of beperkingen zijn, afhankelijk van het feit of de auto al dan niet eerder van het ene naar het andere land is geëxporteerd. Er kunnen extra kosten verbonden zijn aan het krijgen van uw auto verzonden op deze manier in vergelijking met het kopen van het nieuwe. Exporteurs kunnen eisen dat u speciale vergunningen of licenties krijgt voordat u de auto over de grens brengt.

Het belangrijkste is dat u exporteurs kiest die betrouwbaar zijn en een goede reputatie hebben. U wilt niet worden opgelicht door een exporteur alleen maar omdat u aardig genoeg was om de tips te volgen die in dit artikel worden genoemd. Leer zoveel mogelijk over het kopen en verkopen van auto’s bij de export, en praat met vrienden en familie die met hetzelfde te maken hebben. Kennis is macht en hoe meer je weet, hoe beter je beslissingen kunt nemen over het vervoer van je auto.

Als het gaat om het vinden van een exporteur, kunt u beginnen met het controleren van uw lokale telefoonboek. Er kunnen zelfs contactnummers worden afgedrukt op borden langs de snelweg. Zo niet, dan is het internet altijd een goed uitgangspunt. Typ gewoon “Exporteer auto” in een willekeurige zoekmachine, en de kans is groot dat u met een handvol potentiële exporteurs komt. Ze moeten allemaal gemakkelijk te contacteren zijn via e-mail of telefoon, dus neem de tijd om meer te weten te komen over elke rederij.

Als de eerste exporteur met wie u contact hebt opgenomen u geen redelijke prijs biedt, kijk dan ergens anders. Zoek een andere rederij die bereid is om met u te werken, maar u niet zal afscheuren. Dit is een concurrerende wereld die er is, en je moet niet laten hebzucht in de weg van het doen van wat het beste is voor uw auto. Een exporteur zal vaak met u werken totdat u een prijs vindt die acceptabel is, maar als u een verlader vindt die u voor een veel hogere prijs duwt dan u zich kunt veroorloven, zult u verder moeten gaan en een betrouwbare en respectabele rederij moeten vinden om mee te werken.

Vergeet niet om voorzichtig te zijn bij het kiezen van een exporterend bedrijf. Kijk over hun reputatie, lees recensies van klanten, en kijk over de geschiedenis van de exporteurs voordat u enige vorm van papierwerk ondertekent. Het is belangrijk om het meeste te halen uit elke dollar die u uitgeeft aan de export van autodeals. Wees niet bang om vragen te stellen en zoveel mogelijk details over uw auto te krijgen.